Services bij Van Schellen Auto’s

Naast de standaard werkplaatsdiensten, kunt u ook voor de onderstaande diensten bij ons terecht:

Van Schellen Auto’s, merkenspecialist

Amerikaanse auto’s

Vanaf de oprichting zijn wij al gefascineerd door Amerikaanse auto’s en hebben ons hier meteen in gespecialiseerd. Wij sleutelen dan ook met veel plezier en passie aan deze Amerikaanse auto’s. Of u nu in een klassieker of vrij recente Amerikaanse auto rijdt. U bent bij ons van harte welkom!

Ford-specialist

Door onze kennis van Amerikaanse auto’s spreekt het voor zich dat wij Ford-specialist zijn. Met alle type Ford auto’s kunt u terecht in onze werkplaats. De specialisten staan voor u klaar om onderhoud, reparatie, APK of een andere werkplaatsdienst uit te voeren.

Servicepas

Doet u periodiek onderhoud bij ons, dan kunt u voor maar € 3,95,- per maand een servicepas afsluiten! Met deze pas heeft u diverse voordelen zoals, gratis APK, pechhulp en meer…

Track & Trace

Kilometeradministratie bijhouden is vaak een flinke klus! Maar niet meer met de Track & Trace module van Van Schellen Auto’s. Met onze track and trace houdt u niet alleen de kilometers nauwkeurig bij, maar kunt u in geval van diefstal ook de auto terugvinden.

Onze werkplaats is geopend en de showroom op afspraak!

Onze werkplaats is geopend en de showroom op afspraak. U bent van harte welkom bij ons. Wel willen wij u verzoeken om van tevoren een afspraak te maken en u te houden aan de landelijke richtlijnen. Gaat u liever de deur niet uit? Wij bieden haal- en brengservice aan. 

Wij staan klaar voor u en uw auto!