Diensten

U kunt bij Van Schellen Auto’s terecht voor verschillende werkplaatsdiensten

De moderne werkplaats van Van Schellen Auto’s beschikt over alle benodigde tools om onderhoud te verrichten aan alle merken en type auto’s.

Naast de normale werkzaamheden aan uw auto (onderhoudsbeurten, APK, uitlaten, banden, remmen, airco etc.), is Van Schellen Auto’s ook in staat om motormanagementsystemen uit te lezen en storingen te verhelpen. Op alle in de werkplaats verrichte werkzaamheden krijgt u 3 maanden BOVAG-garantie. Heeft uw auto nog fabrieksgarantie en wilt u onderhoud aan uw auto uit laten voeren? Als u onderhoud doet bij Van Schellen Auto’s dan behoudt u uw volledige fabrieksgarantie. Indien gewenst krijgt u een prijsopgave vooraf. Mochten de monteurs tijdens een werkplaatsdienst mankementen tegenkomen, dan wordt er direct contact met u opgenomen. Alles gaat in overleg met u waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Altijd een duidelijke uitleg na uw onderhoud bij Van Schellen Auto's

Van Schellen Auto's garandeert een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatie aan uw nieuwe of gebruikte auto. Na het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u er zeker van zijn dat Van Schellen Auto's uw auto weer tiptop aan u overhandigt. Bij het ophalen van uw auto voorzien de medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Zo kunt u bij Van Schellen Auto's erop vertrouwen dat u weer veilig de weg op gaat!