Mobiliteitsgarantie bij Van Schellen Auto's

 

Zonder zorgen de weg op met de Mobiliteitsgarantie van Van Schellen Auto's!

Het laatste wat u wilt, is een lampje dat gaat branden op het dashboard en u stil komt te staan langs de kant van de weg. Het overkomt iedereen weleens, pech onderweg. Op een dergelijk moment wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Dat kan met de mobiliteitsgarantie van Van Schellen Auto’s. Wij helpen u binnen no time weer op weg.

Pechhulp bij onderhoud of aanschaf occasion

Omdat uw auto altijd in topconditie wegrijdt bij ons, kunt u bij periodiek onderhoud of aanschaf van een occasion voordelig pechhulp afsluiten. Met de pechhulp van Van Schellen Auto's bent u in heel Nederland en Europa verzekerd van hulp bij pech onderweg. Waar u ook bent, de medewerkers van Van Schellen Auto's staan 24/7 voor u klaar!

In de meeste gevallen helpen wij u meteen weer op weg! Als uw auto niet ter plekke gerepareerd kan worden, dan wordt uw auto naar de garage gebracht waar de reparatie plaats zal vinden. Indien uw auto niet binnen een dag gerepareerd kan worden, staat er gedurende 2 dagen een leenauto voor u klaar. Als u ook Europa dekking heeft, dan kunt u vervangend vervoer voor 4 dagen krijgen.

Heeft u pech door eigen toedoen? Doordat u bijvoorbeeld de lampen aan heeft laten staan of verkeerde brandstof heeft getankt. Ook dan kunt u gebruik maken van de pechhulp.

U heeft autopech en nu? Pechhulplijn!

Bij pech kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De medewerkers van de pechhulpcentrale helpen u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan wij 24/7 voor u klaar. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

Stappen voordat de pechhulp arriveert

Zet de auto zo ver mogelijk aan de kant van de weg. Het liefst aan de rechterkant en mocht het mogelijk zijn, in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten. Zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale.

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van Van Schellen Auto’s? Maak dan snel een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt.

Voordelen mobiliteitsgarantie Van Schellen Auto’s

Voordelen mobiliteitsgarantie Van Schellen Auto’s

  • In heel Nederland en Europa, inclusief woonplaatsdekking
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Niet persoonsgebonden, iedereen die in uw auto rijdt
  • Inclusief vervangend vervoer
  • Vergoeding verblijfskosten indien dat nodig is