Diagnose

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van storingen!

U bent aan het rijden en opeens gaat er een lampje branden op uw dashboard. Om schade te voorkomen wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. U bent dan bij Van Schellen Auto’s aan het juiste adres. Wij zijn namelijk diagnosespecialist en hebben de foutmelding in uw auto in no time gevonden zodat u weer veilig de weg op kunt.

Moderne voertuigen

De auto’s van nu kunt u niet meer vergelijken met auto’s van 20 jaar geleden. Steeds meer autofabrikanten produceren elektrische auto’s en de vraag vanuit de markt blijft groeien. Door de technologische ontwikkelingen worden auto’s steeds slimmer, maar ook complexer. Een auto beschikt tegenwoordig over een groot aantal elektrische systemen. Door de systemen in uw auto kunnen er verschillende storingen ontstaan. Deze storingen zetten zich om in een foutmelding op uw dashboard. Mocht het om een kleine storing zoals een ruitensproeiervloeistof-melding gaan, dan is dit makkelijk op lossen. Bij een motormanagement-melding is dit een heel ander verhaal. Kom dus langs als er een lampje op uw dashboard brandt. Wij lezen uw auto uit met speciale apparatuur en helpen u graag weer op weg.

Specialisten van Van Schellen Auto’s

Wij zorgen ervoor dat onze specialisten met de ontwikkelingen en de markt meegaan. Dit houdt in dat de monteurs regelmatig trainingen volgen. Wij willen uiteraard dat onze specialisten dit goed kunnen toepassen in de werkplaats, daarom hebben wij speciale diagnoseapparatuur. Door de apparatuur, de trainingen en de ervaringen zijn onze specialisten in staat om zelfs de nieuwste modellen auto’s uit te lezen. Ook de minder bekende storingen zijn geen probleem. Alle merken en modellen auto’s zijn dus welkom in onze werkplaats.

Is er een storing gevonden en is een reparatie vereist? Dan nemen wij altijd voorhand contact met u op. U komt bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan. Met uw goedkeuring verhelpen wij de storing.

Heeft een storing of een foutmelding en wilt u dat wij uw auto diagnosticeren? Maak dan een afspraak in onze planner of neem telefonisch contact met ons op. Storingen die wij voor u uit kunnen lezen:

Diagnose Van Schellen Auto's
  • Storing in de motor
  • Storing in de automaatbak
  • Storing in de ABS pomp
  • Storing in het motormanagementsysteem
  • Storing in de ECU
  • Storing in het emissiesysteem
  • Uitlaatgassen
  • Oranje lampje