Ruitreparatie en vervanging

Heeft u een sterretje in uw voorruit of zit er een volledige scheur in? Ook voor ruitreparatie kunt u rekenen op Van Schellen Auto’s!

Autoruitschade

Een sterretje of scheur in uw voorruit is erg vervelend, vooral als de schade precies in uw zicht zit. Het is daarom aan te raden om uw ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Een sterretje of scheur kan namelijk door temperatuurwisselingen doorscheuren. Mocht dit gebeuren dan heeft u niet alleen minder zicht, maar dan draagt de voorruit ook niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Wacht hier dus niet te lang mee en voorkom hoge reparatie- of vervangingskosten.

Ruitreparatie 

Bij Van Schellen Auto’s voeren de monteurs alle voorkomende reparaties aan ruitschade uit, van een sterreparatie tot het vervangen van een ruit. Er wordt altijd eerst gekeken of uw ruit gerepareerd kan worden, want vervangen kan altijd nog. Na vakkundig advies zorgt Van Schellen Auto’s ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Het liefst met een gerepareerde ruit, maar als het moet met een nieuwe.

Kan uw ruit niet meer gerepareerd worden? Van Schellen Auto’s is gespecialiseerd in het vervangen van autoruiten. Ook met de nieuwste modellen en type auto’s kunt u terecht bij Van Schellen Auto’s. Er worden steeds meer auto’s op de markt gebracht met intelligente voorruiten. Dit houdt in dat er steeds meer sensoren en elektronica in een voorruit worden verwerkt. Bij het vervangen van een intelligente voorruit, wordt de ruit altijd opnieuw ingeleerd in de boordcomputer van de auto. Zo kunt u weer optimaal gebruik maken van uw voorruit.

Bij Van Schellen Auto’s wordt de voorruit snel en vakkundig vervangen. Bij vervanging worden alleen ruiten gebruikt die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de fabrikant.

Wilt u een afspraak maken om uw autoruit te laten repareren? Bel naar 038-3314675 of plan een afspraak in de online planner.

Ruitreparatie Van Schellen Auto's