Auto onderhoud

Een grote of kleine onderhoudsbeurt? Bij Van Schellen Auto’s kunt u terecht voor al uw auto onderhoud, of u nu in een diesel, benzine of elektrische auto rijdt.

Goed auto onderhoud is belangrijk voor uw veiligheid en het voorkomt dure reparaties. Door uw auto regelmatig te laten controleren verkleint u de kans op autopech. Daarom adviseert Van Schellen Auto’s om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is vaak één onderhoudsbeurt per jaar voldoende. Heeft u een wat oudere auto? Dan is er vaak meer onderhoud nodig.

Van Schellen Auto’s is uw garage als het gaat om auto onderhoud. Of u nu in een benzine, diesel of elektrische auto rijdt, het auto onderhoud wordt vakkundig en tegen scherpe prijzen uitgevoerd. De monteurs zijn gediplomeerd en de garage is voorzien van het modernste gereedschap. U kunt bij Van Schellen Auto’s terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 20 belangrijke punten. Hierbij kunt u denken aan het verversen van de motorolie, vervangen van het oliefilter en het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op 95 belangrijke punten. Van Schellen Auto’s ververst de motorolie, vult uw ruitensproeier- en koelvloeistof bij en vervangt o.a. het olie- en luchtfilter.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Auto onderhoud voor alle merken en modellen
  • Werkplaats met de modernste voorzieningen
  • U behoudt uw garantie
  • Duidelijke prijsopgave
  • Gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt
_DSF4546
_DSF4549