Auto onderhoud

Kom voor een professionele onderhoudsbeurt naar Van Schellen Auto’s! Of u nu in een diesel, benzine of elektrische auto rijdt, u bent welkom!

Bent u een trotse auto-eigenaar? Elke auto, ongeacht nieuw of gebruikt, heeft periodiek onderhoud nodig. Goed onderhoud is van belang voor uw veiligheid en de levensduur van de auto. Daarnaast kunt u flink besparen op hoge reparatiekosten door geregeld een onderhoudsbeurt in te plannen. Laat u auto vakkundig en professioneel onderhouden door Van Schellen Auto’s.

Als uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, dan heeft u keuze uit een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer punten gecontroleerd dan bij een kleine onderhoudsbeurt, toch raden wij aan om geregeld een kleine en een grote onderhoudsbeurt in te plannen.

 

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op rond de 90 essentiële punten. Uw auto wordt van binnen en van buiten nagekeken. Hierbij lopen wij een checklist na. Doordat wij gebruik maken van originele auto-onderdelen, behoudt u altijd fabrieksgarantie bij ons.

Een grote beurt is belangrijk voor uw veiligheid en voorkomt dure reparaties. Laat uw auto periodiek controleren door ons! Hoe vaak? Bij een moderne auto is vaak één onderhoudsbeurt per jaar voldoende. Bij een oudere auto is vaak wat meer onderhoud nodig. Rijdt u veel kilometers? Kom dan om de 30.000 km langs voor een grote onderhoudsbeurt.

APK-keuring

Is uw auto toe aan de APK-keuring? Plan deze keuring meteen in met een grote onderhoudsbeurt! Tijdens groot onderhoud komen ook alle aspecten van de APK aan bod. Daarnaast krijgt u de APK gratis als u tegelijk een grote onderhoudsbeurt inplant bij ons.

 

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 20 belangrijke punten. Hierbij kunt u denken aan het verversen van de motorolie, vervangen van het oliefilter en het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof. Mochten onze specialisten naast de standaard onderdelen andere mankementen tegenkomen, dan wordt er eerst contact met u opgenomen voor de vervolgstappen. Bij Van Schellen Auto’s streven wij naar één doel, namelijk dat u veilig kunt blijven rijden zonder onvoorziene grote uitgaven.

Wanneer een kleine beurt? Wij adviseren om na elke 15.000 km een kleine onderhoudsbeurt te doen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Auto-onderhoud voor alle merken en modellen
  • Werkplaats met de modernste voorzieningen
  • U behoudt uw garantie
  • Duidelijke prijsopgave
  • Gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt
Monteur 2 Van Schellen Auto's
Monteur 3 Van Schellen Auto's