Bent u een Ford rijder?

Rijdt u in een Ford? Dan is het van essentieel belang dat u uw Ford auto tijdig en vakkundig laat onderhouden! Van Schellen Auto’s in Kampen is uw Ford Specialist in Kampen en omstreken. Uw Ford is bij Van Schellen Auto’s in Kampen in goede handen. Het merk Ford is geliefd onder veel autorijders. Dit merk heeft veel verschillende modellen van sportieve auto’s tot hele ook zuinige auto’s. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Fords. Ook als u in een andere Amerikaanse auto rijdt bent u bij ons van harte welkom!

 

Ford onderhoud

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle werkplaatsdiensten voor uw Ford zoals, onderhoud, APK, bandenservice, uitlijnen, airco onderhoud, accu's en nog veel meer!
Uw Ford heeft periodiek onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven en eventuele mankementen te voorkomen. Wanneer u bij ons onderhoud aan uw Ford laat uitvoeren, wordt uw auto in topconditie gehouden ongeacht het bouwjaar en het aantal km per jaar. Mochten er onderdelen versleten zijn, dan wordt er altijd eerst contact met u opgenomen. Zo kunt u overleggen over de prijs en of u de onderdelen wilt vervangen of laten repareren. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan en u betaalt bij ons nooit teveel. Naast het onderhouden van uw Ford, kunt u reparaties laten uitvoeren en Apk-keuringen doen.

 

Profiteer gelijk Van Schellen Service-pas en geniet van de optimale service van Van Schellen Auto’s in Kampen!
Ons bedrijf is aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Alle merken zijn bij ons van harte welkom.