Auto Reparatie

Als u de auto start en de lampjes op het dashboard gaan branden, dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing hiervoor. Uw auto lang missen is geen optie. Voor een vakbekwame en betaalbare reparatie bent u bij Van Schellen Auto’s aan het juiste adres. Wij repareren uw auto deskundig! Niet alleen bij foutmeldingen op het dashboard, maar ook bij andere schades zoals krassen en deuken.

Uitsluitend A-kwaliteit onderdelen

Bij een reparatie behoudt u altijd de fabrieksgarantie bij ons. Wij gebruiken namelijk uitsluitend A-kwaliteit onderdelen. Deze onderdelen worden ook wel OEM genoemd, Original Equipment Manufacturer. Dit zijn de onderdelen die oorspronkelijk ook door de fabriek zijn gemonteerd. Alleen officiële OEM-leveranciers leveren deze onderdelen bij ons.

Van Schellen Auto’s staat voor u klaar

Bij Van Schellen Auto’s zijn wij voorzien van professioneel apparatuur. De apparatuur in combinatie met onze kennis en ervaring, stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s te repareren. Ook als u in een hybride of elektrische voertuig rijdt. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, daarom volgen wij de ontwikkelingen in de Automotivemarkt nauwkeurig. Zo nodig, spijkeren wij meteen onze kennis bij middels opleidingen.

Kosten reparatie

Wij bieden betaalbare reparaties aan. U ontvang vooraf altijd een prijsopgave! Zo weet u wat u kunt verwachten. Mochten wij tijdens reparaties op complicaties stuiten, dan wordt er meteen contact met u opgenomen. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij willen dat u met een lach de werkplaats uitloopt.

Reparatie afspraak maken?

Wilt u een reparatie laten uitvoeren bij ons? Bij Van Schellen Auto’s wordt uw auto vakkundig en razendsnel gemaakt. U hoeft de auto niet lang te missen. Wij staan voor goed, snel en kwaliteit. Maak nu snel een afspraak.

Waarom reparatie bij Van Schellen?

  • Behoud fabrieksgarantie
  • Garage met de modernste voorzieningen
  • Top kwaliteit onderdelen
  • Persoonlijk aandacht
  • Gediplomeerde medewerkers
  • Betaalbaar herstel
  • Snel een afspraak en snel onderweg