Amerikaanse auto's

Vanaf het moment dat Van Schellen Auto’s is opgericht, sleutelen wij al aan Amerikaanse auto's. De eigenaars van Van Schellen Auto’s zijn grote liefhebbers van Amerikaanse auto’s, zij bezitten er zelf twee, een 1978 Camaro LT en 1978 Corvette Pace Car! Ook voor klanten wordt er graag aan Amerikaanse auto’s gesleuteld.

Amerikaanse auto’s zijn niet alleen mooi, maar rijden ook erg fijn. Echter, moeten ze wel goed onderhouden worden. Dit kan variëren van routine controle tot een grote servicebeurt. Van Schellen Auto’s heeft de juiste kennis en zorg in huis voor onderhoud, service en reparaties van Amerikaanse Auto’s, zoals uw Ford. U kunt zowel met nieuwe als klassieke Amerikaanse auto’s terecht. De werkzaamheden lopen uiteen van het APK keuren van een Ford Mustang uit 1966 tot het afstellen van de motor van een 2006 Chevrolet Pick-up. Zo blijft u veilig rijden en voorkomt u schade.

Van Schellen Auto’s maakt graag kennis met u om te bespreken wat onze specialisten voor u kunnen betekenen in het onderhoud van uw Amerikaanse auto. Bel gerust eens om te informeren naar de mogelijkheden of kom bij langs bij Van Schellen Auto’s. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op het contactformulier op deze website. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw vragen te beantwoorden.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Amerikaanse auto? Van Schellen Auto’s heeft Amerikaanse auto’s van diverse merken en bouwjaren. Voor Amerikaanse occasions, kijk hier.

Amerikaanse auto