Amerikaanse auto's

Vanaf het moment dat Van Schellen Auto’s is opgericht, wordt er al gesleuteld aan Amerikaanse auto’s. Wij zijn liefhebbers van Amerikaanse auto’s, niet alleen bezitten wij er zelf twee (1978 Camaro LT en 1978 Corvette Pace Car), maar ook voor klanten sleutelen wij graag aan Amerikaanse auto’s.

Amerikaanse auto’s zijn mooi en erg fijn om te rijden, maar ze moeten wel goed onderhouden worden. Dit kan variëren van routine controle tot een grote servicebeurt. Bij Van Schellen Auto’s hebben wij de juiste kennis en zorg in huis voor onderhoud, service en reparaties van Amerikaanse Auto’s. Dit doen wij aan zowel nieuwe modellen als klassieke Amerikaanse auto’s. Onze werkzaamheden lopen uiteen van het APK keuren van een Ford Mustang uit 1966 tot het afstellen van de motor van een 2006 Chevrolet Pick-up. Zo blijft u veilig rijden en voorkomt u schade.

Wij maken graag kennis met u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen in het onderhoud van uw Amerikaanse auto. Bel gerust eens om te informeren naar de mogelijkheden of kom bij ons langs. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Amerikaanse auto? Wij hebben Amerikaanse auto's van diverse merken en bouwjaren in onderhoud. Voor Amerikaanse occasions, kijk hier.

Amerikaanse auto