Track en trace

Kilometerregistratie Track en Trace

Een sluitende kilometeradministratie bijhouden is vaak nog een flinke klus.
Het registreren van uw afgelegde kilometers en het bewaken van uw voertuig was nog nooit zo eenvoudig en compleet.

Werkzaam op de van Schellen Auto's track en trace app en op PC.

Wat is Track & Trace ?

Track en trace is een systeem waarmee u elk willekeurig object kunt traceren.
Het elektronische volgsysteem werkt op basis van GPS (Global Positioning System), GSM (Global System for Mobile communications) en LBS (Location Based Services) gecombineerd in een zeer geavanceerd apparaat waarmee u in geval van vermissing het object met daarin de track en trace module kunt lokaliseren. Hierdoor kunt u, in nauwe samenwerking met politiediensten, ervoor zorgen dat het object na vermissing of ontvreemding zo snel mogelijk terugbezorgd kan worden bij de rechtmatige eigenaar.

Hoe werkt van Schellen Auto's Track & Trace?
De track en trace module in het object wordt automatisch in werking gezet door de ‘slimme’ bewegingssensor in de tracker en/of het activeren van een contactaansluiting in het te beveiligen object zelf. Bij diverse modellen kunt de positie van het object zelf oproepen via uw persoonlijke webpagina. Geofence en nog een heel aantal handige instellingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Door middel van deze techniek wordt de kans dat het vermiste voertuig wordt teruggevonden aanzienlijk verhoogd. In de praktijk blijkt dat de kans op het terugvinden van het voertuig nagenoeg 100 procent is (bron: VEBON). Echter, zijn garanties niet te geven.

Heeft u nog vragen? Wij kunnen u informeren over alle details en een vrijblijvende demonstratie geven van onze Track & Trace module.

Track en trace achterkant flyer
Track and Trace