Privateleasebanner2

Interesse in Autocrew Private Lease?

Wilt u meer informatie over AutoCrew Private Lease of heeft u interesse in AutoCrew Private Lease? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Alvast meer lezen? Kijk op de AutoCrew Private Lease pagina voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

  • Geen grote investering in één keer;
  • Goedkope private lease;
  • Keuze uit veel populaire merken en modellen;
  • Keuze tussen een nieuwe auto of een occasion.

Alles wordt voorzien van het maatwerk en vakmanschap dat u van Van Schellen Auto's gewend bent. Alles gaat in overleg met u en voldoet aan uw wensen en budget.

U kunt kiezen tussen een periode van 3, 4 of 5 jaar.

AutoCrew Private lease is op basis van 10.000 kilometer per jaar. Als u meer wilt rijden met uw private lease auto is dat geen enkel probleem. U betaalt een bescheiden meerprijs per gereden kilometer. Mocht u minder kilometers rijden in uw private lease auto dan krijgt u geld terug. Per kwartaal kijken onze medewerkers van Van Schellen Auto's samen met u naar de gereden kilometers. Dit alles om geen kilometers verloren te laten gaan.

U betaalt het vaste maandbedrag dat in uw private lease contract vermeld staat. Dit maandbedrag dekt alle onkosten. Het enige dat u zelf nog moet betalen is de brandstof. Door het vaste all-in bedrag dat u betaalt, heeft u nooit meer last van hoge reparatie- en onderhoudskosten op uw private lease auto.

Eigenlijk alles! Het vaste maandbedrag van uw goedkope private lease auto is namelijk inclusief verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden en pechhulp in binnen- en buitenland

Contact AutoCrew Private Lease

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goede betrouwbare garage waar ze graag met je mee denken! Eerlijke prijzen en vriendelijk personeel.

Elsina

Fantastische garage met top service. Hebben mij ondanks dat ik er geen klant was flink uit de brand geholpen voordat we op vakantie wouden.

Christiaan

Het is een uitstekend met goed opgeleide monteurs auto bedrijf/garage.
Ik kom er graag!

Karin

We hebben deze week een auto gekocht bij Van Schellen en dit was een hele aangename ervaring. De werkplaats en showroom zien er echt fantastisch uit, dus het visitekaartje is al uitstekend. Zeer vriendelijk, professioneel personeel en ze denken echt mee met de klant. De auto is zeer netjes afgeleverd met een grote beurt en apk. Ze hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan en wij zijn uitermate tevreden met zowel de auto, als de service

Patrick