Merkspecialist

Uw Ford garage

Van Schellen Auto’s is onder andere gespecialiseerd in het merk Ford en heeft uitstekende kennis en ervaring als het gaat om Ford auto’s.

Bij Van Schellen Auto’s hebben wij de meest moderne test- en diagnose apparatuur in de werkplaats. Onze monteurs zijn goed getraind, hebben alle benodigde vakkennis en volgend de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor weten de monteurs precies welk onderhoud uw Ford nodig heeft en zijn in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de nieuwste technieken goed te onderhouden.

Uw Ford heeft periodiek onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven en eventuele mankementen te voorkomen. Wanneer u bij ons onderhoud aan uw Ford laat uitvoeren, wordt uw auto in topconditie gehouden ongeacht het bouwjaar en het aantal km per jaar. Mochten er onderdelen versleten zijn, dan wordt er altijd eerst contact met u opgenomen. Zo kunt u overleggen over de prijs en of u de onderdelen wilt vervangen of laten repareren. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan en u betaalt bij ons nooit teveel. Naast het onderhouden van uw Ford, kunt u reparaties laten uitvoeren en APK-keuringen doen.

Ons bedrijf is aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Alle merken zijn bij ons van harte welkom. Wilt u een afspraak maken? Dit kan via onze online planner of bel naar 038-3314675.