Aircoservice Actie

 

Ga fris het voorjaar in, maak gebruik van onze Aircoservice Actie! Doe nu een aircoservice* voor maar € 63,50,- en krijg een GRATIS geurbehandeling.
* Inclusief 100 gram R134a koudemiddel. Prijs voor R1234yf op aanvraag.

 

De airconditioning is geen luxe meer, maar een onmisbaarheid. Een goed werkende airco zorgt in de zomer niet alleen voor een koel hoofd, maar ook een snel reactievermogen. De interieurfilters zorgen ervoor dat er geen schadelijke stoffen in de auto komen, zo blijft de lucht in uw auto schoon en fris.

Om uw airco goed werkend te houden, is het van belang dat u deze onderhoud. Plan daarom een aircoservice bij ons. Tijdens de aircoservice wordt uw airco bijgevuld met koudemiddel en uw PAG olie vervangen. Bij de airco reiniging wordt door middel van een reinigingsmiddel de bacteriën en schimmels in de luchtkanalen verwijderd. Hierdoor heeft u geen last meer van nare geurtjes.

Wilt u liever de deur niet uit? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij gratis haal- en brengservice aan. Bij een werkplaatsafspraak wordt uw auto gehaald en retour gebracht. Wilt u hier gebruik van maken? Laat dit dan telefonisch weten of vul het commentaarveld in als u online een afspraak maakt.

 

Maak nu gebruik van onze actie, plan online een afspraak

 

 

van Schellen – Airco service-728×90 px